Back on Track

 JaRo`s Hund - Kvalitet til hund og hundeførerGreyhound dekken


Materialet består av polyester med innsmeltet keramikk. Keramikken reflekterer kroppsvarme i form av infrarødt lys (elektromagnetisk stråling) dvs varmeenergi som vår kropp avgir eller som tilføres av omgivelsene. Varmen øker blodsirkulasjonen . Dette kan påskynde legningsprosessen og få anspente muskler til å slappe av. Leveres i sort polyesterdekken som er vannavvisende og puster. Dekkenet er tilpasset hunder med lang rygg, men er smal i kroppen

 

Leveres i rygglengde: 76 cm og 85 cm

 

Pris kr. 779,-

 


Benskydd


Skyddet er bra for hunder som er svake i sine ledd etter operasjon eller pga atrose og seneskader. Leveres med 3 stk borrelås. For riktig størrelse, mål omkretsen rundt benet.

 

Leveres i størrelsene ( tallene i parantes er bredde/høyde ):

Small (14/11)

Medium (15/12)

Large (18/14)

 

Pris pr. stk kr. 220,-


Minifilt


Hundeteppet/minifilten har mange bruksområder. Man kan ha den i bilburet, som liggeunderlag så hunden kan holde seg varm, - eller i hundesengen, slik at hunden blir myk i sine muskler og ledd. I tillegg kan både mor og far benytte den. bare fantasien setter grenser for hvordan hundeteppe/minifilten kan benyttes. Leveres i svart.

 

Pris:

50x68 cm kr. 359,-


Vinterdekken


Materialet består av polyester med innsmeltet keramikk. Keramikken reflekterer kroppsvarme i form av infrarødt lys (elektromagnetisk stråling) dvs varmeenergi som vår kropp avgir eller som tilføres av omgivelsene. Varmen øker blodsirkulasjonen . Dette kan påskynde legningsprosessen og få anspente muskler til å slappe av. Leveres i sort polyesterdekken som er vannavvisende og puster. Refleks på sidene. Glidelåsåpning for halen. For at dekkenet skal ha en god passform, er det ny størrelse for ca hver  3-4. cm rygglengde. Mål fra der nakken begynner til halefeste.

 

Priser:

Rygglengde 21 - 41 cm kr. 560,-

Rygglengde 42 - 59 cm kr. 660,-

Rygglengde 60 - 82 cm kr. 770,-

Dachsdekken


Materialet består av polyester med innsmeltet keramikk. Keramikken reflekterer kroppsvarme i form av infrarødt lys (elektromagnetisk stråling) dvs varmeenergi som vår kropp avgir eller som tilføres av omgivelsene. Varmen øker blodsirkulasjonen . Dette kan påskynde legningsprosessen og få anspente muskler til å slappe av. Leveres i sort polyesterdekken som er vannavvisende og puster. Refleks på sidene.Dekkenet er tilpasset hunder med lang rygg og korte ben.

 

Leveres i rygglengde: 46 cm, 50 cm og 54 cm.

 

Pris kr. 659,-

 
Nettdekken


Nettdekkenet er fòret med det kjeramiske tøyet på innsiden. Nett former seg enklere etter kroppen enn andre tøy og er derfor smidigere i passformen. Det gjør at hunder som ikke liker å ha på seg dekken, bruker å akseptere dette dekkenet. Dekkenet kan benyttes under andre dekken, eller når man vi ha ett dekken som er tynt og smidig under trening. Etter bad, eller når hundens pells er blitt bløt av f.eks regn. Pelsen tørker fortere, nettdekkenet slipper igjennom maksimalt med fukt. Det er reflekser på sidene. Hovedåpningen og åpningen over manken kan justeres for maksimal passform. Ny størrelse for ca hver 3. cm rygglengde. Leveres også i størrelser for dachs.

 

Priser:

Rygglengde 26 cm - 41 cm kr. 560,-

Rygglengde 42 cm - 59 cm kr. 660,-

Rygglengde 60 cm - 82 cm kr. 770,-


Haseskydd


Skyddet er bra for hunder med svake haseledd etter operasjon eller pga artrose og seneskader. Haseskydd kan også benyttes på samme sted på benet som benskydd (i nedre del av benet), man snur den da opp ned. Om hunden springer med skydden på, så sitter haseskydden ofte bedre på plass en benskydden. Leveres med 4 stk borrelås. For riktig størrelse, mål omkretsen ovenfor og nedenfor leddet som haseskyddet skal dekke.

 

Leveres i størrelsene (Tallene i parantes er høyde/øvre kant/ nedre kant i cm):

Small (18,5/16/12)

Medium (20/17/13)

Large (22/20/16)

 

Pris pr. par kr. 498,-


Reiseseng


Den ovale hundesengen har mange muligheter. Den er smidig å ta med, og det medfølger en liten sekk den kan pakkes i. Perfekt til bilen/bilburet som liggeunderlag - så hunden holder seg varm, eller i hundesengen så hunden blir myk i sine muskler og ledd. Den har antiskli under for at den skal ligge i ro på underlaget. Bare fantasien gir begrensninger for bruken.

 

Priser - bestillingsvarre

55x60 cm     kr.   529,-

80x100 cm   kr. 1048,-

100x120 cm kr. 1369,-

Copyright © All Rights Reserved.