Kaisa Hundefor

 JaRo`s Hund - Kvalitet til hund og hundefører


NORSK

PRODUSERT

KORTREIST HUNDEFÔR


Når produksjonen og råvarene er i Norge slipper vi forurensende og fordyrende mellomledd som frakt og import.

EKSTREMFÔR 12 kg


For hunder med høyt aktivitetsnivå

Jakt/Fiske/Hundesport


Kaisa ekstremfôr er laget for brukshunder som er i høy aktivitet over lengre tid. Det ekstra fettet gir hunden mer energi til å yte når det gjelder og passer godt til trekkhunder og hardtarbeidende jakthunder. Protein:25% Fett:22%


Kr 585,-


INNHOLD:


Kylling   70%

Hvit fisk 10%

Egg       10%

Hvete      5%

Vit/min.   5%

AKTIVITETSFÔR 12 kg


For hunder med høyt aktivitetsnivå

Jakt/Fiske/Hundesport


Kaisa aktivitetsfôr er laget for hunder som trenger å yte det lille ekstra, enten i form av jakt, hundesport eller som generelt holder et høyt aktivitetsnivå. Anbefalt til valper i bløtet tilstand. Protein:25% Fett:16%


Kr 540,-


INNHOLD:


Kylling   67%

Hvit fisk 10%

Egg       11%

Hvete      7%

Vit/min.   5%

KVALITETSFÔR 12 kg


For normalt aktive hunder

Den typiske familiehunden


Kaisa kvalitetsfôr er laget med tanke på hunder i normal aktivitet, og inneholder alt en familiehund trenger. Protein:21% Fett:10%


KR. 495,-


INNHOLD:


Kylling   65%

Hvit fisk 10%

Egg       10%

Hvete    10%

Vit/min. 10%

KAISAS PRODUKTER:


Alle hundefôr er fullverdige fôr og kan gis alene uten tilsetninger.
Noen hunder vil kanskje foretrekke at du bløter opp kulene før servering, men husk uansett å alltid ha friskt vann tilgjengelig.

Vi anbefaler at du tar utgangspunkt i hundens daglige aktivitetsnivå og forbrenning når du velger fôrtype, og deretter tar utgangspunkt i mengdeveiledningen som står på baksiden av sekken.

Hundefôrene er alle sammensatt av kjøtt fra kylling og hvit fisk, egg, kornprodukter, vitaminblanding og mineraler. Mengde fett og protein varierer mellom de ulike fôrtypene.

PRODUKSJONEN:


Produksjonen foregår på gården i Sarpsborg, Østfold. I 2013 ble det bygget en helt ny fabrikk og produksjonsutstyret er derfor svært moderne. Mesteparten av energien som driver maskinene er også produsert på gårdens eget bioenergikraftverk.

Alle partiene blir nøye gjennomgått slik at produsenten er sikre på at fôret til enhver tid holder en god kvalitet. Både råvarer og produksjon er underlagt strenge kontroller av Mattilsynet.

Copyright © All Rights Reserved.