VOM & HUNDEMAT

 JaRo`s Hund - Kvalitet til hund og hundeførerACTIVE serien er førstevalget om man ønsker å gi hunden en fullfôrblanding. Produktene er beregnet som fullfôr til normale, friske og utvokste hunder med et moderat til høyt aktivitetsnivå. Serien består av tre blandinger som alle er komponert av råvarer fra ulike dyr. ACTIVE serien kan også benyttes som tilleggsfôr i kombinasjon med tørrfôr eller annet våtfôr.


Active Fullfor (tidligere Nr 33)


ACTIVE fullfôr, som før het Hundemat (nr. 33) er vårt høykvalitets basisfôr. Sammen med ACTIVE fullfôr m/laks er dette de mest populære blandingene våre. Fôret er basert på råvarer fra kylling, svin og storfe. Dette er et allsidig fôr. Har du en hund som trenger ekstra energi, øker du enkelt dagsrasjonen.


Active fullfòr med laks (tidligere Nr 25)


Denne blandingen, tidligere Hundemat m/laks (nr. 25), er i tillegg til råvarer fra kylling, svin og storfe også tilsatt laks. Dette gir enda bredere fettsyreprofil og et høyt nivå av de essensielle omega-3 fettsyrene DHA og EPA. ACTIVE m/laks er noe fetere, men er likevel riktig for de fleste hunder. 


Active fullfòr protein (tidligere Sprint) - Bestillingsvare


Proteinrikt fullfôr er det samme foret som tidligere het Sprint. Denne blandingen har litt ekstra protein, men et betydelig lavere fettnivå. Energifordelingen i denne blandingen består av hele 32% av kaloriene fra protein. Dette er et riktig fôr til hunder som skal trenes opp, men som ikke samtidig skal ha et høyt energiinntak. Fôret sikrer muskelbygging enten det er frem mot jakten eller etter en skade. Fordi fôret har lavere kaloritetthet enn de to andre ACTIVE blandingene kan det være et godt valg for den overvektige hunden. Blandingen inneholder kylling, storfevom, okselever, laks og egg.


Næringstabeller for Active serien finner du HERAnbefalt utgangsmengde 2% av ønsket kroppsvekt.

 

Produktene lagerføres i 1/2 kg pølser,  6 kg pølser og 3 x 6 kg pølser i kartong.

Bestillingsvare Active fullfòr protein i 1/2 kg og 5 kg pølser


1/2 kg pølser  kr 18,- / pr stk

1/2 kg pølser hel kartong (15 kg) kr 510,-


5 kg pølse kr 125,-/stk (bestillingsvare - Active fullfòr protein)


6 kg pølse kr 135,-/stk 


18 kg krt med 3 x 6 kg pølser hel 1-4 krt kr 335,-/stk

18 kg krt med 3 x 6 kg pølser hel 5-9 krt kr 315,-/stk

18 kg krt med 3 x 6 kg pølser hel 10 krt eller flere kr 300,-/stkVi tilbyr deling av pølser:

3 x 6 kg delt i tilsammen 12 deler kr 60,- 

3 x 6 kg delt i tilsammen 9 deler kr 40,-

3 x 6 kg delt i tilsammen 6 deler kr 25,-


Enkeltpølser i inntil 4 deler kr 25,-Puppy / Valpefòr


Fra første munnfull med fast føde er valpen fra naturens side tilpasset en kjøttbasert diett. Ulvevalpene slikker ulvemor i munnviken som gulper opp sitt siste bytte til de små. På samme måte vil hundevalper slikke tispa i munnviken og få sine første smaker på annet enn morsmelk. 


Vom og Hundemat har utviklet en egen blanding til valper som består av kylling, storfevom, laks, egg og okselever. Blandingen sikrer valpen rikelig med nødvendige næringsstoffer og tar spesielt hensyn til valpens protein- og energibehov.

 

For å beregne mengde PUPPY, tar du utgangspunkt i veiledende anbefalinger HER
Mengden må justeres og tilpasses akkurat din valp. Det finnes ingen fasit – noen trenger mer, andre mindre. Det kan være stor variasjon mellom valper av samme rase, alder og størrelse. Valpens energibehov variere også mye med rase, miljø, stress- og aktivitetsnivå. Det er viktig å følge med på valpens vekt og prøve seg frem til hva som er den perfekte dagsrasjonen og justerer underveis.


Næringstabeller for puppy finner du HER


Produktet lagerføres i 1/2 kg og 5 kg pølser.


1/2 kg pølser  kr 18,- / pr st

1/2 kg pølser hel kartong (15 kg) kr 510,-


5 kg pølser kr 125,-/stk


Vi tilbyr deling av pølser:

3 x 5 kg delt i tilsammen 12 deler kr 60,- 

3 x 5 kg delt i tilsammen 9 deler kr 40,-

3 x 5 kg delt i tilsammen 6 deler kr 25,-


Enkeltpølser i inntil 4 deler kr 25,-Taste 100% Kylling


Ren kylling har vært en del av sortimentet i mange år og er ett populært produkt. Kylling er en av de råvarene vi har som er best egnet som fullfôr, siden kylling protein er meget høyverdig og har en svært god aminosyreprofil. 100% kylling er dessuten ett svært luktsvakt og delikat produkt.


Kylling er et ypperlig tilleggsfòr som består av kjøtt, avskjær, skinn og bein fra kylling (ikke innmat, hode, klør) Dette produktet viser seg å være det mest allergivennlige alternativet fra Vom og Hundemat. Mange hunder med omfattende allergiproblemer fungerer utmerket på dette fòret, også da brukt som fullfòr.


Næringstabell for Taste Kylling finner du HER

 

Anbefalt utgangsmengde 2% av ønsket kroppsvekt.


Produktet lagerføres i 1/2 kg og 5 kg pølser.


1/2 kg pølser  kr 18,- / pr stk

1/2 kg pølser hel kartong (15 kg) kr 510,-


5 kg pølser kr 125,-/stk 


Vi tilbyr deling av pølser:

3 x 5 kg delt i tilsammen 12 deler kr 60,- 

3 x 5 kg delt i tilsammen 9 deler kr 40,-

3 x 5 kg delt i tilsammen 6 deler kr 25,-


Enkeltpølser i inntil 4 deler kr 25,-
Kalkunhalser

 

Populær snacks til hunden. Godt for trimming av  tenner og tannkjøtt.

 

Lagerføres i 3 pkk og 10 kg sekk.

 

3 pkk kr 75,- / stk

10 kg sekk kr 350,- / stk

Kyllinghalser

 

Populært snacks til de mindre hundene. Godt for trimming av tenner og tannkjøtt.

 

Lagerføres i 1 kg pose og 10 kgs sekk

 

1 kg pose kr 75,- / stk

10 kg sekk kr 350,- / stk

Storfebein


Vi tror rene råvarer rett fra naturen er den sunneste typen snack man kan gi hunden. Derfor har Vom & Hundemat lansert en serie med enkle og naturlige produkter laget av rene norske råvarer. Ingenting annet tilsettes. Produktene kan brukes både som belønning, snacks eller som ingrediens i et egenkomponert råfôr. Alle de forskjellige variantene i serien vakuumeres for hånd i praktiske forpakninger. Foruten tørrfisken skal alle produktene lagres fryst, men de kan serveres fryst, delvis tint eller opptint etter hva hunden liker best. Fryst Frozen Snack kan være en deilig og forfriskende snack i varme sommertemperaturer.

Produktene i serien er kun ment som snack eller tillegg i kosten og erstatter ikke en fullverdig diett. Tilpass mengden som gis i forhold til den totale mengden fôr hunden eller katten får daglig. Hold alltid øye med hunden når du gir bein og sørg for kontinuerlig tilgang til friskt vann.


Forpakningen er +/- 2 kg


Pris pr kg kr 75,-

Tørrfisk


En sikker vinner hos hunden. Tørrfisk er godt kjent og høyt elsket av mange hunder. Frozen Snack Tørrfisk er fryst og vakuumert, og holder seg luktfri frem til servering.

Produktet lages av hvit fisk. Dette er en mager råvare med mye protein som passer de aller fleste hunder. Enten som en proteinboost eller en snack til hunden som lett legger på seg.


Forpakninger +/- 0,5 kg


Pris pr kg kr 295,-

Copyright © All Rights Reserved.